S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

NOVINKY

arr3Novinka 2018 Hydraulický moštovač 50 a 70l v provedení nerezPro rok 2018 jsem si připravili novinku - hydraulický lis na ovoce velikosti 50 a 70 litrů v... arr3Video kanál Mostovače CZ na YoutubeNa Youtube můžete nyní přes video kanál Moštovače CZ sledovat aktualizované prezentace a videa Lisů... arr3Lis na jablkaV naší nabídce nyní nově naleznete opravdu velký výběr lisů, drtičů a dalšího příslušenství pro... arr3Hydraulický moštovač 70lNově jsme do naší nabídky zařadili hydraulický moštovač o objemu 70l pro maximální nasazení.... arr3Celodřevěné moštovačeCelodřevěné lisy na ovoce od českého výrobce s dlouholetou tradicí nově naleznete zde     ...

KONTAKTY

Mostovace.cz
Třebotovice 2441
370 06 České Budějovice
tel: +420 731 350 351
info@mostovace.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 6 235 Kč
SKLADEM



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Michalu Vávrovi, se sídlem Emy Destinové 936/19, České Budějovice 2, 370 05, IČ 02857383, zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města České Budějovice, č. j. Ž/4733/2014/AH/1022058/3 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů